0629073909 / info@dogsbehaviour.nl

Dogsbehaviour opleiding

Na 10 jaar lesgeven, een drukke praktijk in de gedragstherapie en een enthousiast hoog opgeleid team, wordt het tijd om meer les op maat te geven aan eigenaren met hun pup/hond. De focus van de opleiding ligt op de ontwikkelingsfase waar je hond zich in bevindt. We mogen veel honden verwelkomen die net bij hun nieuwe eigenaar zijn komen wonen, maar ook honden die al ouder zijn waar de eigenaar een betere band mee wilt opbouwen (denk aan honden die toch minder goed luisteren dan dat je zou willen of honden uit het asiel). Vanuit mijn jarenlange ervaring als gedragstherapeut krijg ik ook veel vragen omtrent probleemgedrag van honden. Om alle honden zo goed mogelijk les op maat te geven en te bieden waar jouw hond behoefte aan heeft, werken we in de opleiding met modules.

De Dogsbehaviour opleiding bestaat uit 4 modules. Elke module is ontwikkeld om je hond zo goed mogelijk te begeleiden in de ontwikkelingsfase waar hij zich in bevindt. Voor pups en honden die starten, raden we aan om module 1 en 2 achter elkaar te volgen en je voor deze 2 modules samen in te schrijven. Pups vanaf 8 weken en honden vanaf 6 maanden komen in twee aparte groepen, zodat pups met pups de opleiding volgen en honden vanaf 6 maanden met honden vanaf 6 maanden de opleiding volgen. In deze 2 modules leg je de blauwdruk voor de rest van het leven van je pup/hond. Klik hier voor meer informatie over module 1module 2.

Elke module bestaat uit 10 weken en de modules zijn ook los van elkaar te volgen. Volg je alle 4 de modules, dan heb je bijna een jaar les, omdat we geen les geven op feestdagen en een winter- en zomerstop hebben.

We noemen het een opleiding omdat je samen leert trainen. De eigenaar wordt begeleidt door een gediplomeerde, ervaren kynologische instructeur en de eigenaar begeleidt zijn hond in gedrag en oefeningen die hij wilt zien. Je leert samen om een zo goed mogelijke band op te bouwen. Tevens leer je meer inzicht te krijgen in gedragingen en houdingen van je hond en je leert dit interpreteren. Voor een hond is het soms lastig om ons te begrijpen, terwijl wij prima in staat zijn om onze hond te leren begrijpen. Hoe meer je elkaar begrijpt, hoe beter de band ook wordt.

Wij werken bij het aanleren van oefeningen met beloningsbrokjes. Hoe beter je hond de oefeningen leert beheersen, hoe minder we gebruik gaan maken van beloningsbrokjes. We blijven echter interval belonen. Dat wil zeggen dat we een aantal keer geen brok geven voor een oefening en dan weer een keer wel. Het is bewezen dat interval training het langst gedrag/ oefeningen in stand houdt.

Wij zijn een hondvriendelijke hondenschool en maken geen gebruik van correctiemateriaal zoals slipkettingen, halfchecks, halti's, antitrektuigen of andere correctiematerialen. Wij gebruiken dit ook niet tijdens de privé module. Het is al voldoende bewezen dat een hond de toegediende straf niet alleen koppelt aan degene die de correctie geeft maar ook aan dat waar de hond naar toe wilde gaan (een hond een kind?).

BEDRIJFSGEGEVENS

Hof van Naeltwijck 27
2631 WX Nootdorp

KvK: 27360166
IBAN: NL38INGB0750715316

VESTIGINGEN

Dierenverblijf Stedelijk College
Van Doornenplantsoen 1b
2722 ZA Zoetermeer 

Maandagavond van 17.30-21.30 uur


Hofstede Dier en Tuin
Schrepelpad 6
2491 EE Den Haag

Donderdagavond van 18.00-21.00 uur


Hornbach Den Haag
Singel 115
2497 GS Den Haag

Maandagavond van 17.30-20.30 uur
Woensdagochtend van 09.00-12.00 uur

CONTACT

0629073909

info@dogsbehaviour.nl

www.dogsbehaviour.nl


SOCIAL MEDIA

      

Copyright 2010-2019 - Hondenschool Dogsbehaviour

Algemene Voorwaarden | Powered by Xenodesign