Volg Hondenschool Dogsbehaviour op FacebookVolg Hondenschool Dogsbehaviour op Twitter
 
 
Hondenschool Dogsbehaviour, Zoetermeer, Leidschenveen en Leidschendam
 

CSS3 Image Button Css3Menu.com

 

Team ǀ Hondenschool Dogsbehaviour

Anja Vrolijk is begonnen als vrijwilligster bij het Haags Dierencentrum op de hondenafdeling. Met honden werken en na verschillende honden in de pleegopvang te hebben gehad, beviel dit haar zo goed, dat zij meer wilde weten en leren over het gedrag van honden om deze honden beter te kunnen begeleiden.

Zij heeft verschillende opleidingen succesvol afgerond;

 • Algemene vorming;
  O&O; Nederlandse vereniging voor instructeurs in hondenopvoeding en -opleiding
 • Ethologie Hond;
  CDB/ Kynologisch Centrum Quiebus
 • Kynologisch Instructeur;
  CDB/ Kynologisch Centrum Quiebus
 • Gevorderd Kynologisch Instructeur en GKI sport en training;
  CDB/ Kynologisch Centrum Quiebus
 • Kynologisch Gedragstherapeut;
  CDB/ Kynologisch Centrum Quiebus

Naast lesgeven is haar passie "gedragstherapie". Ze bezoekt meerdere malen per week honden met probleemgedrag om de eigenaren met hun hond(en) te sturen en te coachen, zodat deze honden weer op een gewenste manier kunnen deelnemen in de maatschappij.

Anja is stagebegeleider voor kynologisch instructeurs die de opleiding doen tot gevorderd kynologisch instructeur. Ze begeleidt instructeurs om hun kennis te verbreden en te verdiepen, zodat ze hun eigen hondenschool kunnen starten of kunnen lesgeven op een hondenschool.

 
Als gastdocente aan het Stedelijk College verzorgt zij lessen over het gedrag van honden aan studenten van leergang Groen. Ook geeft zij workshops en lezingen bij het Melanchton Business College over het gedrag van honden op basis van de meest recente onderzoeken i.c.m. praktijklessen. 

Helaas zijn de beroepen (Gevorderd) Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut niet beschermd en kan iedereen zich, zonder enige kennis of heel weinig kennis, (Gevorderd) Kynologisch Instructeur of Gedragstherapeut noemen.

Daarom is het belangrijk dat u een hondenschool kiest, waar u een goed gevoel bij heeft en waarvan u kunt verwachten dat u de juiste adviezen krijgt, omdat gediplomeerde instructeurs verplicht twee keer per jaar worden bijgeschoold via een extern instituut. "Wij krijgen mensen uit Nieuwerkerk aan de Ijssel tot mensen uit Leiden op les. Daar ben ik trots op." U kunt altijd bellen om een les bij te wonen, zodat u zelf kunt ervaren hoe er wordt lesgegeven op Quiebus Hondenschool Dogsbehaviour.

Priscilla Paas is werkzaam binnen het team van hondenschool Dogsbehaviour. Zij geeft met veel plezier les aan de puppy- beginners- basis en combi groepen op locatie Zoetermeer.

Zij heeft verschillende opleidingen succesvol afgerond:
  • Ethologie Hond; CDB/ Kynologisch Centrum Quiebus
  • Kynologisch Instructeur; CDB/ Kynologisch Centrum Quiebus
  • Gevorderd Kynologisch Instructeur; CDB/ Kynologisch Centrum Quiebus

Zij is in opleiding tot:
  • Kynologisch Gedragstherapeut; CDB/ Kynologisch Centrum Quiebus

Daarnaast is Priscilla hoofd dierenartsassistente bij Dierenartsenkliniek Delft Centrum en kan zij klanten met medische vragen te woord staan.
 
 
Quiebus
 
 
 
Copyright © 2010 - , Hondenschool Dogsbehaviour | Powered by Xenodesign